TRESVIRI

Blog

Brian

Nieuwe werknemer

Tresviri
Cost Engineering Solutions

Graag wil ik jullie voorstellen aan Brian Meijer, onze nieuwe
Business Manager bij Trésviri.

Als Business Manager zal Brian zich richten op de groei van
Tresviri Cost Engineering Solutions. Daarnaast zal hij zich bezig houden met het aantrekken van specialisten voor de uitbreiding van ons team.

We kijken ernaar uit om samen met Brian te werken aan de groei en heten hem van harte welkom als onze nieuwe Business Manager!

Welkom!

New employee

Marein Kamphuis

Tresviri
Cost Engineering Solutions

As of Monday, Marein Kamphuis is an employee of Tresviri Cost Engineering Solutions, because he has signed an employment contract with us.

Marein welcome!

This enthusiastic jack-of-all-trades will work as a Coordinator Work Planner at Green Create.

We wish you every success within our team.

Coordinator work planner

Asset management: usefulness or necessity?

Article in VoV11

Tresviri Cost Engineering Solutions

In the trade journal View on Value, Tresviri has provided an article by Kobus Swanepoel. Edited by Ardi Anker.

Asset Management: Usefulness or necessity?

Asset Management is the efficient organization of operations, projects, and maintenance so that the output of the asset is as high as possible. For this, different activities must be linked to each other, such as planning, execution, engineering, purchasing, R&D, and stock and warehouse management. All available information in the asset and the process that is carried out in the asset must be made transparent.
 
Read the full article in VoV 11 here (only available in Dutch).

Written by Kobus

Asset Management: nut of noodzaak?

Artikel in VoV11

Tresviri Cost Engineering Solutions

In het vakblad View on Value heeft Tresviri een artikel aangeleverd door Kobus Swanepoel. Nabewerkt door Ardi Anker.

Asset Management: Nut of noodzaak?

Asset Management is het efficiënt inrichten van operaties, projecten en onderhoud, zodat de output van de asset zo hoog mogelijk wordt. Hiervoor moeten verschillende activiteiten aan elkaar worden gekoppeld, zoals planning, uitvoering, engineering, inkoop, R&D en voorraad- en magazijnbeheer. Alle beschikbare informatie in de asset en het proces dat wordt uitgevoerd in de asset moet inzichtelijk worden gemaakt.

Lees het hele artikel in VoV 11 hier.

[ Geschreven door Kobus Swanepoel ]

Vacature

Trésviri

Werkvoorbereider onderhoud

Geplaatst: 20 april 2023

Voor een grote internationale speler in de olie- en gasproductie, zijn wij op zoek naar een werkvoorbereider onderhoud. In de regio Emmen verzorgt onze klant alle onderhoudswerkzaamheden aan gasproductie locaties. Om dat onderhoud goed, gepland én veilig uit te kunnen voeren, verzorg jij de technische en administratieve werkvoorbereiding.

Leuk werk!

Dit ga je doen

Je bent verantwoordelijke voor de voorbereiding en voortgangsbewaking van onderhouds- en reparatiewerkzaamheden aan de diverse installaties binnen de olie en gasindustrie.
Je maakt de planning en ondersteunt het projectteam door de complete organisatie van het onderhoudswerk voor je rekening te nemen.
Je zorgt voor een goede materiaalstroom en calculeert en offreert meer- en minderwerk.
Het uiteindelijke doel is een maximale beschikbaarheid & betrouwbaarheid van installaties tegen optimale kosten!

Dit breng je mee

  • Je hebt minimaal MBO werk- en denkniveau, technische opleiding met werkervaring in de olie-/gas-industrie zou een pré zijn.
  • Je hebt kennis van rotating en statisch equipment en leidingsystemen en kunt alternatieven aanbieden.
  • Je bent bereid om intern bij te leren dmv aangeboden cursussen.
  • Je bent stressbestendig en zelfstandig.
  • Je spreekt vloeiend Nederlands en Engels, liefst beide in woord en geschrift.
  • Je voelt jezelf verantwoordelijk voor het resultaat van je afdeling en acteert er ook naar, je bent een teamspeler, je weet de kwaliteiten van je naaste collega’s te benutten.
  • Je hebt ervaring met SAP.
  • Je hebt kennis van de standaard onderhoudsprocessen.
  • VCA-vol en rijbewijs B.

Dit bieden we je

Trésviri Cost Engineering Solutions is een technisch adviesbureau die haar klanten ondersteund op het raakvlak tussen techniek en geld. Ons team bestaat uit cost engineers, projectcontrollers, inkopers en werkvoorbereiders die zowel vanuit ons kantoor in Eelde als op locatie bij en voor onze klanten werken.
Wij verzorgen met name advies op het gebied van kostprijscalculaties, project kostenontwikkeling, kostenbesparingen, werkvoorbereiding en inkoopadvies.
Het team bestaat uit mannen en vrouwen in verschillende leeftijdsgroepen. Werkplezier staat bij ons bovenaan. We hebben korte lijnen, een luisterend oor en maken daarin geen onderscheid.
Wil jij bij ons team werken? Je bent van harte welkom om kennis te maken en te kijken wat de mogelijkheden zijn.

Solliciteren? Meer info?

Burg. J. G. Legroweg 45, 9761 TA Eelde (gebouw A)
Tel: +31 (0)50 850 72 63
E-mail: Info@tresviri.nl
Bedrijfsbezoek

Bedrijfsbezoek

Tresviri op bedrijfsbezoek bij EemsEnergyTerminal in de Eemshaven

Gisteren naar de EET (EemsEnergyTerminal) in de Eemshaven geweest op bezoek bij Marinus die daar namens Tresviri Cost Engineering Solutions aan het werk is. Wat een imposante locatie! Dank aan Ornell Veenema die ons heeft rond geleid.
 
De LNG-terminal is een fabriek die vloeibaar aardgas dat per schip naar de Eemshaven komt, omzet naar gasvormig aardgas. Vervolgens kan het op transport via het ondergrondse landelijke gasleidingnetwerk dat zich vlakbij de terminal bevindt. Dankzij de terminal kan er jaarlijks zo’n 8 miljard kubieke meter aardgas extra naar Nederland aangevoerd worden.

LNG-terminal

Kerstgroeten

Fijne feestdagen

Tresviri
Cost Engineering Solutions

Hele

warme,

GEZELLIGE

en een heel

GELUKKIG NIEUWJAAR

vol met liefde en gezondheid

!!!

PS; er staat een leuk filmpje klaar op 

https://clipchamp.com/watch/BP8owiCEgGR

 

Tot volgend jaar

Werkgeluk

Personeelsfeest

Tresviri
Cost Engineering Solutions

Deze week is (inter)nationaal uitgeroepen tot de 𝐖𝐞𝐞𝐤 𝐯𝐚𝐧 𝐡𝐞𝐭 𝐖𝐞𝐫𝐤𝐠𝐞𝐥𝐮𝐤. En aangezien we een groot deel van onze tijd doorbrengen op het werk, is het tijd om er eens stil bij te staan. Want gelukkige mensen zijn gezonder, succesvoller, genereuzer en vergevingsgezinder. En daardoor presteren we beter, hebben we minder verzuim en minder verloop.

Dus een personeelsfeestje is een uitgelezen kans om het personeel van 🆃🆁🅴🆂🆅🅸🆁🅸 vrolijk te stemmen met lekker eten en drinken. We danken Pand 17 voor hun goede zorgen en de vriendelijke begeleiding. Het was een top avond!

Gezellig