TRESVIRI

Over ons

vanuit een onafhankelijk perspectief

Tresviri
Wie zijn wij ...

Op dit moment werken 10 mensen voor
Tresviri Cost Engineering Solutions.

wij houden van eenvoud

Rondje door het bedrijf

Door Ronald Lutjes:

In 2018 ben ik samen met medeoprichter Ardi Anker gestart met Tresviri Cost Engineering Solutions. Nu kijk ik met trots rond en zie onze professionals elke dag hun kennis en expertise inzetten bij onze klanten.
 
Henk Mulder en Dineke van der Weide ondersteunen inkoopafdelingen om daar het inkoopproces te begeleiden en te optimaliseren.
 
Rita Sterenberg, John Hoving en Kobus Swanepoel verzorgen bij toonaangevende opdrachtgevers de project Controls. Daarnaast is Kobus Swanepoel de man die Ares Prism bij klanten implementeert. 
 
Bedrijfsprocessen van werkvoorbereiders en estimators worden door Jeroen van der Zee ge-optimaliseert en daarnaast helpt Jeroen bij de in-house ontwikkeling van een compleet werkvoorbereidingssysteem. Een werkvoorbereidingssysteem dat de hele keten van leidingbouw doorloopt. Van logistiek naar lasvervolging. En van kwaliteitsbeheer naar oplevering.
 
Casper Rossouw zal zich in juli bij ons team voegen en ingezet worden als Project Manager of Project Controls Manager. Mocht je project gaan starten en ben je daarvoor een goede Cost en Value Engineer nodig? Of laat de beheersbaarheid van je project te wensen over? Neem dan contact met ons op, Casper is pr nu beschikbaar.
 
Om te zorgen dat alles in goede banen wordt geleid is Yvonne Lamberts onze steun en toeverlaat op de back-office en verzorgt Jolanda Lutjes onze financiële administratie.
 
Deze opsomming doorlezend geeft me een enorm gevoel van trots maar ook van dankbaarheid. Trots op dit team en dankbaar dat ze zo veel willen bijdragen aan de groei en ambities van Tresviri Cost Engineering Solutions.
 
Hoewel het opbouwen van een bedrijf iets anders is dan het calculeren of budgetteren van een project brengt ook dat proces veel risico’s en onzekerheden met zich mee.
Veel van de afwegingen worden op gevoel gemaakt, maar het is best interessant om de groei van je bedrijf als een project te beoordelen en handvatten te zoeken om de afweging vanuit meerdere standpunten te beoordelen.
 
Nieuwsgierig geworden waarom ik zo trots ben op wat wij voor onze klanten doen? Kunnen we wat voor je project betekenen? Bel me, ik vertel er graag vol passie over!
 
Ronald Lutjes
050-8507263
 

Promotiefilm

Feiten

Enkele wetenswaardigheden:

12+ jaren ervaring

12+

Jaren ervaring

4 gecertificeerde cost engineers

4

Gecertificeerde Cost Engineers

5,5 waarde van de projecten (biljoen €)

5.5

  Waarde van de projecten (biljoen €)

110 succesvolle projecten

110

  Succesvolle projecten

Copyright © 2021 Tresviri | Gemaakt met WordPress