TRESVIRI

Software & Services

In het veld is het vakmanschap

Software & Services

Voor een klus gebruik je altijd het juiste gereedschap!

In projectmanagement werkt helaas vaak niet zo. Voor het voorbereiden en uitvoeren van een project moet de juiste informatie beschikbaar zijn. Deze informatie moet snel, accuraat en in het juiste formaat worden gepresenteerd.  Binnen veel projecten wordt een projectmanagement tool gebruikt of in extreme gevallen Microsoft Excel.

In veel gevallen is de gebruikte software te generiek of niet flexibel genoeg.

Tresviri biedt het juiste gereedschap voor de juiste klus

Ares PRISM

Integratie van kosten en planning geeft een geeft goed beeld van de stand van het project en draagt bij aan een accurate kosten-forecast. Dit alles wordt gerealiseerd met een automatisch proces. De juiste informatie wordt op gehaald uit de planningssoftware en het ERP systeem. De cost engineer kan na 1 druk op de knop beginnen met zijn analyse. Door de snelheid is het proces erg efficiënt en kan de cost engineer meer werkzaamheden beheersen.

Ares Prism is een software pakket dat wereldwijd gebruikt wordt voor projecten. Tresviri is vertegenwoordiger voor Ares PRISM in Nederland, België en Duitsland.

>>>> Meer info

PRIQS

Project Registration for Information and Quality System of kortweg PRIQS is een gereedschap voor de beheersing van de juiste informatie en certificatie op het gebied van Quality Control/Quality Assurance. Bij het gebruik van PRIQS ligt altijd de juiste informatie klaar voor de inspectie afdeling of voor klasse. PRIQS geeft actief aan welke certificaten en overige informatie nog ontbreekt.

PRIQS wordt binnen Tresviri gebruikt op projecten. Momenteel wordt PRIQS gereed gemaakt om aan derden te kunnen leveren.

>>> Meer info (u wordt doorgeleid naar de website van PRIQS).

CALQ

CALQ is een flexibel estimating programma. Om een detail estimate te maken worden installaties opgedeeld in zo klein mogelijke elementen (bouten en moeren niveau). Aan deze elementen wordt de tijd en de materiaalkosten gekoppeld. De optelsom van deze informatie levert het aantal manuren en materiaalkosten op. Op basis hiervan kunnen de

De voordelen van CALQ:

  • Multi disciplinair
  • Meerdere databases beschikbaar
  • Databases zijn inclusief factoren en mogelijke inefficiënties
  • Zachte factoren kunnen worden toegevoegd.

 CALQ wordt binnen Tresviri gebruikt op projecten. Momenteel wordt CALQ gereed gemaakt om aan derden te kunnen leveren.

contact

Wilt u meer weten over de tools van Tresviri? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen voor een gesprek!

Copyright © 2021 Tresviri | Gemaakt met WordPress