TRESVIRI

Software & Services

In het veld is het vakmanschap

Software & Services

Voor een klus gebruik je altijd het juiste gereedschap!

In projectmanagement werkt het helaas vaak niet zo. Voor het voorbereiden en uitvoeren van een project moet de juiste informatie beschikbaar zijn. Deze informatie moet snel, accuraat en in het juiste formaat worden gepresenteerd.  Binnen veel projecten wordt een projectmanagementtool gebruikt of in extreme gevallen Microsoft Excel.

In veel gevallen is de gebruikte software te generiek of niet flexibel genoeg.

Tresviri biedt het juiste gereedschap voor de juiste klus

PRIQS

Project Registration Information and Quality System of kortweg PRIQS is een pakket voor de beheersing van de juiste kwaliteitsinformatie op het gebied van Quality Control/Quality Assurance. Bij het gebruik van PRIQS ligt altijd de juiste informatie klaar voor de uitvoering, planning en inspectie afdeling. PRIQS geeft actief aan welke informatie en/of keuringen nog ontbreekt.

PRIQS wordt binnen Tresviri gebruikt op projecten. Momenteel wordt PRIQS gereed gemaakt om aan derden te kunnen leveren.

>>> Meer info (u wordt doorgeleid naar de website van PRIQS, alleen beschikbaar in Nederlands).

Tresviri Maintenance Tool

Uptime is essentieel om uw Asset winstgevend te laten werken. Het is belangrijk om het onderhoud op de juiste manier uit te voeren. Dit betekent op tijd en volgens de juiste procedure. Om dit op de juiste manier te doen is ingewikkeld. Met 100-en handleidingen en 1.000en taken uit de handleidingen, die resulteren in 10.000en inspectieresultaten en -bevindingen, die geanalyseerd moeten worden, hebben we de tool voor de klus.

De Tresviri Maintenance Tool helpt bij:

– Automatisch plannen van uw inspecties & preventief onderhoud.
– Het effectief vastleggen van inspectieresultaten in het systeem.
– Correctief onderhoud op een gestructureerde manier plannen en uitvoeren.
– De stap maken naar voorspellend maintenance.
– Een zeer aanpasbaar systeem.

Het gebruik van Tresviri Maintenance Tool resulteert in maximale uptime van Assets tegen zo laag mogelijke kosten voor onderhoud, reserveonderdelen en correctief onderhoud.

Voor de groengasindustrie en de baggerindustrie hebben wij speciale modules beschikbaar.

CALQ

CALQ is een flexibel calculatieprogramma. Om een detail begroting te maken, worden installaties opgedeeld in zo klein mogelijke elementen. Aan deze elementen wordt de tijd en de materiaalkosten gekoppeld. De optelsom van deze informatie levert het aantal manuren en materiaalkosten op. Op basis hiervan kunnen de projectkosten bepaald worden.

De voordelen van CALQ:

  • Multi disciplinair
  • Meerdere databases beschikbaar
  • Databases zijn inclusief factoren en mogelijke inefficiënties
  • Zachte factoren kunnen worden toegevoegd.

CALQ wordt binnen Tresviri gebruikt op projecten. Momenteel wordt CALQ gereed gemaakt om aan derden te kunnen leveren.

ARES PRISM

Integratie van kosten en planning geeft een goed beeld van de stand van het project en draagt bij aan een accurate kosten-forecast. Dit alles wordt gerealiseerd met een automatisch proces. De juiste informatie wordt opgehaald uit de planningssoftware en het ERP systeem. De cost engineer kan na 1 druk op de knop beginnen met zijn analyse. Door de snelheid is het proces erg efficiënt en kan de cost engineer meer werkzaamheden beheersen.

ARES PRISM is een software pakket dat wereldwijd gebruikt wordt voor projecten. Tresviri is vertegenwoordiger voor ARES PRISM in Nederland, België en Duitsland.

>>>> Meer info

contact

Wilt u meer weten over de software tools van Tresviri?
Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen voor een gesprek!