TRESVIRI

Vacature Accountmanager

Vacature

Accountmanager

Geplaatst: 4 aug 2023

Als Accountmanager bij Trésviri Cost Engineering Solutions ben je verantwoordelijk voor het beheren en uitbreiden van de klantenportefeuille. Je werkt nauw samen met de binnendienst en bedrijfsmanager om strategieën voor klantacquisitie en klantbehoud te ontwikkelen. Je zult proactief nieuwe zakelijke kansen identificeren en benutten, met als doel het stimuleren van de omzetgroei. Je hebt een sterke interesse in cost engineering en kunt klanten adviseren over efficiënte oplossingen om kosten te verminderen en hun winst te vergroten. 

@Tresviri

Dit ga je doen

 1. Beheren van bestaande klantrelaties en opbouwen van een uitstekende klanttevredenheid door regelmatige communicatie en ervoor te zorgen dat alle behoeften en vereisten van de klant worden begrepen en vervuld. 
 2. Actief zoeken naar nieuwe zakelijke kansen en prospects identificeren in de markt. Het ontwikkelen en implementeren van strategieën om nieuwe klanten en markten te bereiken.
 3. Presenteren en demonstreren van producten en diensten aan potentiële klanten. Het begrijpen van de behoeften van klanten en hen adviseren over cost engineering oplossingen die aansluiten bij hun specifieke eisen.
 4. Onderhandelen en sluiten van deals met klanten. Het opstellen van offertes, contracten en andere commerciële documenten in samenwerking met de binnendienst en bedrijfsmanager.
 5. Samenwerken met de interne teams, zoals de technische afdeling en projectmanagers, om ervoor te zorgen dat de klantprojecten tijdig worden opgeleverd en aan de verwachtingen voldoen.
 6. Op de hoogte blijven van markttrends, concurrentieactiviteiten en ontwikkelingen in cost engineering. Het delen van relevante informatie met het management.

Dit breng je mee

 • Bewezen ervaring als accountmanager in een technische of zakelijke omgeving. Ervaring in cost engineering is een pluspunt.
 • Uitstekende communicatie- en presentatievaardigheden.
 • Sterke onderhandelingsvaardigheden en de mogelijkheid om relaties op te bouwen en te onderhouden.
 • Resultaatgericht en in staat om omzetdoelstellingen te behalen.
 • Zelfgemotiveerd en in staat om zelfstandig te werken.
 • Uitstekende kennis van de markt en concurrentie.
 • Bereidheid om te reizen indien nodig.

Dit bieden we je

Een uitdagende functie binnen een groeiend en innovatief bedrijf met mogelijkheden voor professionele ontwikkeling en doorgroeimogelijkheden.

Een inspirerende werkomgeving met enthousiaste collega’s en een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden .

Ben jij de gedreven accountmanager die wij zoeken? Stuur dan je CV en motivatiebrief.

Solliciteren? Meer info?

Burg. J. G. Legroweg 45, 9761 TA Eelde (gebouw A)
Tel: +31 (0)50 850 72 63
E-mail: Vacature@tresviri.nl

Trésviri staat geregistreerd bij Kamer van Koophandel onder 62508741, VAT nr. NL854845719B01.

Copyright © 2021 Tresviri

Trésviri staat geregistreerd bij Kamer van Koophandel onder 62508741, VAT nr. NL854845719B01.

Copyright © 2021 Tresviri